FAQ

Op 21 april heeft de Nederlandse regering bekend gemaakt dat alle evenementen tot 1 september 2020 in Nederland niet door mogen gaan om de verdere verspreiding van het Coronavirus te voorkomen. Dat betekent dat Just Dance Outdoor op zaterdag 13 juni 2020 helaas niet doorgaat…

We zagen het in de verte al aankomen, maar dat maakt de klap niet minder erg. De gezondheid van onze bezoekers, artiesten, leveranciers en crew is het allerbelangrijkste.

De huidige situatie met het Coronavirus brengt veel onzekerheid met zich mee, daarom hebben we besloten om Just Dance Outdoor een jaartje op te schuiven. In 2020 helaas dus geen Just Dance Outdoor, maar in 2021 komen we des te leuker, creatiever en uitbundiger terug. Met dezelfde artiesten en voor dezelfde entreeprijs. Alle tickets, en andere online gekochte items, worden automatisch omgezet voor de editie van 2021 op zaterdag 12 juni.

Dat Just Dance op zaterdag 13 juni 2020 niet door kan gaan is ontzettend balen, maar met frisse zin en ongelofelijk veel ambitie kijken we naar een toekomst waarin we weer kunnen feesten en dansen.
Om die toekomst in zicht te houden vragen we jullie om je ticket(s) te bewaren tot volgend jaar. Als deze oplossing niet helemaal bij jouw past, dan kun je ons, voor 8 mei 2020, mailen op info@justdanceoutdoor.nl, dan nemen wij contact met je op.

Voor nu is het belangrijkste de gezondheid van ons allemaal. Volg alsjeblieft de richtlijnen die door de overheid en RIVM gesteld zijn, des te eerder kunnen we weer genieten met elkaar.

Stay Safe and Just Dance…

Om restitutie te krijgen van ticketgelden dient contact opgenomen te worden met de organisatie. Tot 8 mei hebben alle tickethouders de mogelijkheid gehad om via email contact met ons op te nemen om samen te zoeken naar een andere oplossing. Tot 22 mei hebben deze tickethouders de tijd om het restitutieformulier in te vullen. Helaas moeten we hier een lijn in trekken, na 22 mei is het dus niet meer mogelijk om geld terug te krijgen op je ticket. we hopen hiervoor op je begrip, zodat Just Dance aan een mooie toekomst kan bouwen.

De sector heeft in gezamenlijkheid een regeling ontwikkeld, met ondersteuning van het ministerie van OC&W en volgens de regels van de ACM.
Meer informatie hierover vind je op: www.bewaarjeticket.nl

Tot 8 mei 2020 is er de mogelijkheid voor tickethouders om samen met de organisatie op zoek te gaan naar een andere oplossing. Helaas moeten we hier een harde lijn in trekken, omdat andere oplossingen heel wat voeten in de aarde hebben. Na 8 mei gaan we in gesprek met diegene die contact met ons hebben opgenomen.

Je huidige ticket voor 2020 zetten wij automatisch om naar een geldig entreebewijs voor de editie van 2021. Hiervoor of jij dus niks te doen.

Door overheidsmaatregelen vanwege het Covid-19 hebben we helaas just dance op zaterdag 13 juni 2020 moeten af lassen.

De huidige situatie met het Coronavirus brengt veel onzekerheid met zich mee, daarom hebben we besloten om Just Dance Outdoor een jaartje op te schuiven. In 2020 helaas dus geen Just Dance Outdoor, maar in 2021 komen we des te leuker, creatiever en uitbundiger terug. Met dezelfde artiesten en voor dezelfde entreeprijs. Alle tickets, en andere online gekochte items, worden automatisch omgezet voor de editie van 2021 op zaterdag 12 juni.

Alle online gekochte items worden, net als de entreetickets, automatisch omgezet naar de editie op zaterdag 12 juni 2021. Hiervoor hoef jij dus niks te doen.

De minimum leeftijd is 18 jaar. Voor iedereen jonger dan 18 organiseren wij op vrijdag 12 juni 2020 de tweede editie van Nablijven Festival. Ga voor meer informatie naar www.nablijvenfestival.nl

De zesde editie van Just Dance Outdoor stond gepland op zaterdag 13 juni 2020. Helaas hebben we deze editie moeten afzeggen vanwege Covid-19. De eerstvolgende editie van Just Dance Outdoor is op zaterdag 12 juni 2021. Alle gekochte tickets voor 13 juni 2020 worden automatisch omgezet naar 2021.

Just Dance vind plaats in het centrale Brabant Park van Etten-Leur. Deze prachtige plek ligt in de kom van de Parklaan – Couperuslaan – Stijn Streuvelslaan.

Met een zilveren VIP ticket heb je toegang tot het festivalterrein via een eigen VIP entree. Daarnaast heb je toegang tot het Just Dance VIP deck waarop je Top zicht hebt op het podium en de rest van het festivalterrein. Zilveren VIP is exclusief hapjes en/of drankjes.

Voor onze partners en de zakelijke bezoekers hebben we een speciaal gouden VIPdeck. Op dit gouden VIPdeck kun je ongestoord netwerken onder het genot van een hapje en een drankje. Wil je meer informatie, stuur dan een email naar info@justdanceoutdoor.nl of contact ons via het contactformulier.

We hebben een ontzettend uitgebreid assortiment aan eten en drinken. Ook voor de vegetariërs en veganisten onder ons hebben we voldoende aanbod om lekker te kunnen eten.

Helaas is het niet mogelijk om tussentijds het festivalterrein te verlaten. Eenmaal binnen is binnen, eenmaal buiten is buiten. Op het festivalterrein hebben we alle faciliteiten om de dag door te komen.

Jazeker, we hebben een ingerichte professionele EHBO post die voldoende privacy heeft.

Medicijnen mogen mee naar binnen, en zelfs als deze gekoeld bewaard moeten worden gaan we dat regelen. geef het even aan bij binnenkomst en ze worden voor jou bewaard bij de EHBO post. Het is helaas niet mogelijk om door de dag het festivalterrein te verlaten.

Het festivalterrein is volledig gras, er zijn geen vlonder vloeren. Wel hebben we een minder validen toilet bij de EHBO.

Op het festivalterrein zijn geen sigaretten te koop, zorg dus dat je voldoende bij hebt voor de hele dag.

Heb je een brandende vraag, maar zie je zo snel geen antwoord hierop op onze social media kanalen of website? stuur dan een email naar info@justdanceoutdoor.nl

Lees ook eens onze bezoekers voorwaarden door voor nog meer informatie, deze vind je bij “contact”.