FAQ

Op zaterdag 12 juni organiseren wij een Just Dance Liveshow.

Een gezellig avond vol met live artiesten, prijzen en live DJ’s. Deze Live show is gratis te volgen via onze website en is op de dag zelf te vinden op onze home pagina. Wil jij in de uitzending komen? log dan op de dag zelf ook in via de ZOOM verbinding, het handigst is om dit via een apart device te doen zoals je mobiele telefoon of laptop.

Just Dance Outdoor zaterdag 12 juni 2021 wordt verplaatst naar zaterdag 18 juni 2022.

Met pijn in ons hart en grote teleurstelling volgen we het nieuws over buitenevenementen op de voet. Helaas kunnen en mogen we Just Dance Outdoor 2021 niet organiseren zoals we dat graag zouden willen. Het gepresenteerde stappenplan van de overheid verbiedt ons om op zaterdag 12 juni 2021 los te gaan op het Brabantpark te Etten-Leur en ook vallen we met onze datum buiten het garantiefonds. We hadden jullie graag eerder van informatie voorzien, maar ook wij hebben tot het laatste moment hoop gehad dat we met zijn allen konden feesten en genieten van elkaar.

Alle tickets, en andere online gekochte items, worden automatisch omgezet voor de editie van 2022 op zaterdag 18 juni. We zijn wederom druk bezig om achter de schermen alles in goede banen te leiden. Voor de tweede keer op rij Just Dance Outdoor cancelen heeft een enorme impact op onze organisatie. Toch blijven we positief en kijken we vol goede moed en positiviteit naar de toekomst waarin we weer kunnen feesten en dansen.

Om die toekomst in zicht te houden vragen we jullie om je ticket(s) wederom te bewaren tot volgend jaar. Als deze oplossing niet helemaal bij jouw wensen past dan kun je ons, voor 14 mei 2021, mailen op info@justdanceoutdoor.nl, dan nemen wij contact met je op.

Tot slot willen we jou een prachtige zomer toewensen en missen we jou enorm. Wij gaan door, en deze zomer ga je hoe dan ook nog iets van ons horen.

Alle (online) evenementen van Just Dance Outdoor zijn altijd georganiseerd door Just Dance.
Andere online events op social media met de uitingen van Just Dance Outdoor zijn fake. Er gaat op dit moment een online event rond, georganiseerd door ‘The Great Event’. Dit is GEEN Just Dance Outdoor event.

Om restitutie te krijgen van ticketgelden dient contact opgenomen te worden met de organisatie. Tot 14 mei 2021 hebben alle tickethouders de mogelijkheid om via email contact met ons op te nemen om samen te zoeken naar een andere oplossing. Tot 21 mei 2021 hebben deze tickethouders de tijd om het restitutieformulier in te vullen. Helaas moeten we hier een lijn in trekken, na 21 mei 2021 is het dus niet meer mogelijk om geld terug te krijgen op je ticket. We hopen hiervoor op je begrip, zodat Just Dance aan een mooie toekomst kan bouwen.

Tot 14 mei 2021 hebben alle tickethouders de mogelijkheid om via email contact met ons op te nemen om samen te zoeken naar een andere oplossing. Tot 21 mei 2021 hebben deze tickethouders de tijd om het restitutieformulier in te vullen. Helaas moeten we hier een lijn in trekken, na 21 mei 2021 is het dus niet meer mogelijk om geld terug te krijgen op je ticket. We hopen hiervoor op je begrip, zodat Just Dance aan een mooie toekomst kan bouwen.

Je huidige ticket voor 2021 zetten wij automatisch om naar een geldig entreebewijs voor de editie van 2022. Hiervoor of jij dus niks te doen.

Door overheidsmaatregelen vanwege het Covid-19 hebben we helaas just dance op zaterdag 12 juni 2021 moeten af lassen.

Alle tickets, en andere online gekochte items, worden automatisch omgezet voor de editie van 2022 op zaterdag 18 juni.

Alle online gekochte items worden, net als de entreetickets, automatisch omgezet naar de editie op zaterdag 18 juni 2022. Hiervoor hoef jij dus niks te doen.

De minimum leeftijd is 18 jaar. Voor iedereen jonger dan 18 organiseren wij op vrijdag 12 juni 2020 de tweede editie van Nablijven Festival. Ga voor meer informatie naar www.nablijvenfestival.nl

De eerstvolgende editie van Just Dance Outdoor staat gepland op zaterdag 18 juni 2022.

Alle gekochte tickets voor 12 juni 2021 zijn automatisch omgezet naar 2022.

Just Dance vind plaats in het centrale Brabant Park van Etten-Leur. Deze prachtige plek ligt in de kom van de Parklaan – Couperuslaan – Stijn Streuvelslaan.

Met een zilveren VIP ticket heb je toegang tot het festivalterrein via een eigen VIP entree. Daarnaast heb je toegang tot het Just Dance VIP deck waarop je Top zicht hebt op het podium en de rest van het festivalterrein. Zilveren VIP is exclusief hapjes en/of drankjes.

Voor onze partners en de zakelijke bezoekers hebben we een speciaal gouden VIPdeck. Op dit gouden VIPdeck kun je ongestoord netwerken onder het genot van een hapje en een drankje. Wil je meer informatie, stuur dan een email naar info@justdanceoutdoor.nl of contact ons via het contactformulier.

We hebben een ontzettend uitgebreid assortiment aan eten en drinken. Ook voor de vegetariërs en veganisten onder ons hebben we voldoende aanbod om lekker te kunnen eten.

Helaas is het niet mogelijk om tussentijds het festivalterrein te verlaten. Eenmaal binnen is binnen, eenmaal buiten is buiten. Op het festivalterrein hebben we alle faciliteiten om de dag door te komen.

Jazeker, we hebben een ingerichte professionele EHBO post die voldoende privacy heeft.

Medicijnen mogen mee naar binnen, en zelfs als deze gekoeld bewaard moeten worden gaan we dat regelen. geef het even aan bij binnenkomst en ze worden voor jou bewaard bij de EHBO post. Het is helaas niet mogelijk om door de dag het festivalterrein te verlaten.

Het festivalterrein is volledig gras, er zijn geen vlonder vloeren. Wel hebben we een minder validen toilet bij de EHBO.

Op het festivalterrein zijn geen sigaretten te koop, zorg dus dat je voldoende bij hebt voor de hele dag.

Heb je een brandende vraag, maar zie je zo snel geen antwoord hierop op onze social media kanalen of website? stuur dan een email naar info@justdanceoutdoor.nl

Lees ook eens onze bezoekers voorwaarden door voor nog meer informatie, deze vind je bij “contact”.