FAQ

Covid-19, oftewel het Corona virus, treft de evenementenbranche hard. Tot nu toe zijn de overheidsmaatregelen ingesteld tot maandag 1 juni 2020.

De organisatie van Just Dance Outdoor volgt de ontwikkelingen op de voet, en blijven vooralsnog positief. Just Dance Outdoor op zaterdag 13 juni valt buiten de overheidsmaatregelen en gaat gewoon door.

Indien de overheid andere maatregelen treft, dan schakelen wij als organisatie daar direct op. We blijven positief.

Mocht je vragen hebben, mail ons dan op: info@justdanceoutdoor.nl

De minimum leeftijd is 18 jaar. Voor iedereen jonger dan 18 organiseren wij op vrijdag 12 juni 2020 de tweede editie van Nablijven Festival. Ga voor meer informatie naar www.nablijvenfestival.nl

De zesde editie van Just Dance Outdoor staat gepland op zaterdag 13 juni 2020. Wederom toveren wij Brabantpark Etten-Leur om naar de gezelligste dansvloer van de regio.

Just Dance vind plaats in het centrale Brabant Park van Etten-Leur. Deze prachtige plek ligt in de kom van de Parklaan – Couperuslaan – Stijn Streuvelslaan.

Met een zilveren VIP ticket heb je toegang tot het festivalterrein via een eigen VIP entree. Daarnaast heb je toegang tot het Just Dance VIP deck waarop je Top zicht hebt op het podium en de rest van het festivalterrein. Zilveren VIP is exclusief hapjes en/of drankjes.

Voor onze partners en de zakelijke bezoekers hebben we een speciaal gouden VIPdeck. Op dit gouden VIPdeck kun je ongestoord netwerken onder het genot van een hapje en een drankje. Wil je meer informatie, stuur dan een email naar info@justdanceoutdoor.nl of contact ons via het contactformulier.

We hebben een ontzettend uitgebreid assortiment aan eten en drinken. Ook voor de vegetariรซrs en veganisten onder ons hebben we voldoende aanbod om lekker te kunnen eten.

Helaas is het niet mogelijk om tussentijds het festivalterrein te verlaten. Eenmaal binnen is binnen, eenmaal buiten is buiten. Op het festivalterrein hebben we alle faciliteiten om de dag door te komen.

Jazeker, we hebben een ingerichte professionele EHBO post die voldoende privacy heeft.

Medicijnen mogen mee naar binnen, en zelfs als deze gekoeld bewaard moeten worden gaan we dat regelen. geef het even aan bij binnenkomst en ze worden voor jou bewaard bij de EHBO post. Het is helaas niet mogelijk om door de dag het festivalterrein te verlaten.

Het festivalterrein is volledig gras, er zijn geen vlonder vloeren. Wel hebben we een minder validen toilet bij de EHBO.

Op het festivalterrein zijn geen sigaretten te koop, zorg dus dat je voldoende bij hebt voor de hele dag.

Heb je een brandende vraag, maar zie je zo snel geen antwoord hierop op onze social media kanalen of website? stuur dan een email naar info@justdanceoutdoor.nl

Lees ook eens onze bezoekers voorwaarden door voor nog meer informatie, deze vind je bij “contact”.