FAQ

De minimum leeftijd is 18 jaar. Voor iedereen jonger dan 18 organiseren wij op vrijdag 12 juni 2020 de tweede editie van Nablijven Festival. Ga voor meer informatie naar www.nablijvenfestival.nl

De zesde editie van Just Dance Outdoor staat gepland op zaterdag 13 juni 2020. Wederom toveren wij Brabantpark Etten-Leur om naar de gezelligste dansvloer van de regio.

Just Dance vind plaats in het centrale Brabant Park van Etten-Leur. Deze prachtige plek ligt in de kom van de Parklaan – Couperuslaan – Stijn Streuvelslaan.

Met een zilveren VIP ticket heb je toegang tot het festivalterrein via een eigen VIP entree. Daarnaast heb je toegang tot het Just Dance VIP deck waarop je Top zicht hebt op het podium en de rest van het festivalterrein. Zilveren VIP is exclusief hapjes en/of drankjes.

Voor onze partners en de zakelijke bezoekers hebben we een speciaal gouden VIPdeck. Op dit gouden VIPdeck kun je ongestoord netwerken onder het genot van een hapje en een drankje. Wil je meer informatie, stuur dan een email naar info@justdanceoutdoor.nl of contact ons via het contactformulier.

We hebben een ontzettend uitgebreid assortiment aan eten en drinken. Ook voor de vegetariรซrs en veganisten onder ons hebben we voldoende aanbod om lekker te kunnen eten.

Helaas is het niet mogelijk om tussentijds het festivalterrein te verlaten. Eenmaal binnen is binnen, eenmaal buiten is buiten. Op het festivalterrein hebben we alle faciliteiten om de dag door te komen.

Jazeker, we hebben een ingerichte professionele EHBO post die voldoende privacy heeft.

Medicijnen mogen mee naar binnen, en zelfs als deze gekoeld bewaard moeten worden gaan we dat regelen. geef het even aan bij binnenkomst en ze worden voor jou bewaard bij de EHBO post. Het is helaas niet mogelijk om door de dag het festivalterrein te verlaten.

Heb je een brandende vraag, maar zie je zo snel geen antwoord hierop op onze social media kanalen of website? stuur dan een email naar info@justdanceoutdoor.nl

Lees ook eens onze bezoekers voorwaarden door voor nog meer informatie, deze vind je bij “contact”.